Personlig caoching med meg!

Holistisk Sexologi Coaching
Kraft, glede, livsgnist!
La meg hjelpe deg å finne tilbake til urkraften, roen og nytelsen!

Personlig Coaching

Personlig Coaching er en god investering enten det gjelder jobb og karriere, trening eller livsvalg – men hva kan du oppnå ved å jobbe sammen med en Holistisk Sex Coach?

Jeg har i en årrekke jobbet med fokus på forløsning av følelser som skam, skyld og depressjon av seksualitet. Jeg har hjulpet hundrevis av menn å komme gjennom temaer som prestasjonsangst, mangle på lyst, ereksjonsproblemer og generell seksuell uro. Jeg hjelper deg til å finne kraft og balanse, og bli en mye bedre elsker.

Jeg har hjulpet kvinner med å finne tilbake til sin egen seksuelle energi, finne grensene sine og kunne uttrykke sine seksuelle behov til partneren sin. Jeg hjelper deg å bli tryggere på egen kropp, kjenne mer nytelse og se det vakre i deg selv gjennom hele livet.

Jeg jobber holistisk og tar derfor inn alle aspekter av deg som menneske. Mange av mine klienter kommer til meg med helt andre problemstillinger enn seksualitet. De trenger ofte hjelp til å rydde opp i intime forhold, komme over samlivsbrudd, finne krefter og inspirasjon til å stole intimitet med en ny partner, komme over seksuelle og emosjonelle traumer – og forstå seg selv og sin seksualitet på en ny og positiv måte.

Hva sitter du igjen med?

En ny forståelse av deg selv som seksuelt vesen

Sex er vår natur, men pornografi, romantiske filmer og literatur og alle mer eller mindre velmenende råde på nett og i aviser har en tendens til å forvirre oss. Med coaching hos meg får du bedre kontakt med kjernen i deg selv og ditt eget sunne seksuelle uttrykk.

En positiv vending

I mine coaching timer jobber vi mye med å snu foksu slik at du kan se hvilke ting som faktisk fungerer i livet ditt pr i dag og bygge videre på den gode trenden. Jeg gir deg enkle verktøyer du kan bruke i hverdagen for å bygg både ny energi og bedre selvtillit.

Livsgnist

Coaching med meg er aldri kjedelig! Vi jobber altid for at du skal ha mest mulig igjen av hver eneste sesjon og at du skal få med deg både dype insikter og ny energi inn i egen hverdag. Holistisk Sexologi handler om livsglede og utfodelse. Sammen bygger vi den gode følelsen.

Min tilnærming

Forløsning gjennom velvære. Livet flyter best når vi er i harmoni. Når ting føles god. Både kroppen og sinnet vårt har selvhelende krefter, men av og til holder vi så stramt på smerten og historien vår at vi trenger litt hjelp for å se veien igjennom og frem til en bedre hverdag. Jeg har i en årrekke jobbet med vibrasjonell medisin, som er en teknikk for forløsning av energetiske og emosjonelle blokkeringer. Jeg bruker også teknikker fra NLP og en rekke andre utdannelser som jeg har vært innom i årenes løp. Men først og fremst hjelper jeg deg til endring av fokus fordi dett er det eneste som kan snu en negativ trend i riktig retning og hjelpe deg til å komme tilbake på rett kjøl. Les mer om meg og min bakgrunn her >>

Andre

Ressurser

Gratis E-Bok

  • Tegn deg på vår e-postliste og få e-boken  Making Love Gratis i dag.

Fremdeles noe du lurer på? Send meg gjerne en meldig!

2 + 3 =