Par-caoching med meg!

Holistisk Sexologi Coaching
Intimitet, lyst, kjærlighet!
Sammen finner vi tilbake til den gode følelsen slik at kjærligheten igjen kan blomstre!

Par Coaching

Å være sammen på en livs reise er spennende, utfordrende, trygt og noen ganger skremmende når vi ikke helt forstår de endringene som skjer i oss selv eller den andre. I intime forhold knytter vi bånd. Både de som føles trygge og gode, og de som føles begrensende. Dette utvikler seg gjerne til mønster og noen ganger blir vi fanget i våre egne mønstre og vi trenger hjelp utenfra for å komme ut av den uheldige trenden og finne veien tilbake til gnisten, tiltrekningen og kjærligheten.
Med Holistisk Sex Coaching får dere mulighet til å se på hele aspektet av forholdet og dere lærer hvordan dere kan ivareta egne følelser og hvordan dere kan støtte hverandre for å vokse inn i et bedre og dypere intimt forhold. Dere lærer også verktøy for hvordan dere kan bruke seksualiteten til å utvikle dybden i forholdet og hvordan det kan være lettere å løse konfliktene ved hjelp av kroppen og uten bruk av for mange ord.

Hva sitter dere igjen med?

En ny forståelse av forholdet mellom deg og din partner

I Holistisk Sexologisk coaching søker vi å gå bak ordene til den dypere forståelsen av hva det er som spiller seg ut mellom intime partnere. Forholdet mellom dere kan brukes som et speilbilde for ubearbeidede følelser som kan forløses ved hjelp av enkle fysiske, kognitive eller energetiske øvelser.

En positiv vending

I mine coaching timer har jeg alltid fokus på at dere skal forstå hverandre bedre som partnere og at en god fremtid bygger på det fundamentet dere allerede har. Det er en grunn til at nettopp dere er sammen, og med god hjelp kan forholdet dere i mellom blomstre på nytt og på nytt.

Livsgnist

Coaching med meg er aldri kjedelig! Vi jobber altid for at du skal ha mest mulig igjen av hver eneste sesjon og at du skal få med deg både dype insikter og ny energi inn i egen hverdag. Holistisk Sexologi handler om livsglede og utfodelse. Sammen bygger vi den gode følelsen.

Min tilnærming

Forløsing gjennom respekt, forståelse og nytelse.

Å jobbe med par er en annen reise enn og jobbe sammen en til en. I mine sesjoner jobber jeg mye med dynamikken som har oppstått etter mange år med samliv, og hvordan dere kan bruke denne dynamikken til å forstå dere selv og partneren bedre. Noen ganger er det også nødvendig for par å jobbe hver for seg for å komme igjennom mønstre som har bygget seg opp i løpet av forholdet. Dette er ikke et nederlag, det er sunt! Selv om vi velger å leve sammen er vi fremdeles alle selvstendige individer som trenger å ivareta vår egen kraft og helse først, før vi har noe vi kan gi til andre. Ved å se og respektere at vi er forskjellige individer med forskjellige behov kan vi lande i en dypere trygghet og forståelse sammen og styrke parforholdet som helhet.

Les mer om meg og min bakgrunn her >>

Andre

Ressurser

Gratis E-Bok

  • Tegn deg på vår e-postliste og få e-boken  Making Love Gratis i dag.

Fremdeles noe du lurer på? Send meg gjerne en meldig!

4 + 12 =