Online Kurs

For deg som vil gå i dybden!

Jeg tilbyr nå online MasterClass’s og gruppecoaching for deg som vil lære mer
om seksualitet, fri livsutfoldelse, spiritualitet og hvordan skape deg et godt liv.

 

 Gratis Webinar – Egenkjærlighet for Badass Queens

Tirsdag 13.10 kl 19:30 på Zoom online konferanse

Velkommen til fint feminint fellesskap!  

På Tirsdag kjører jeg enda en runde med gratis webinar i egenkjærlighet for Badass Queens. 

I disse dagene skjer det store forandringer for de fleste. Vår verden er i endring og vi kjenner alle behovet for å finne noe vi kan stole på, noe vi kan holde fast i. Vår ytre verden er i opprør og for mange av oss fører det til uro og usikkerhet på innsiden.

Samtidig som ting er i så stor endring er det også noe nytt som vokser i oss. Jeg vet at dere alle kjenner det på personlig plan, at noe er i endring på innsiden også, at noe våkner. 

Dette er det som vi kaller oppvåkning av det guddommelig feminine. Den styrken som ligger i vår innebygde feminine kraft. Denne kraften er ikke bare harmonisk og kjærlig, den er også vill og sterk og den har noe den ønsker bringe til verden. Den vokser i oss alle nå, og vi kjenner den gjerne gjennom økt rastløshet, en følelse av å stå fast eller økt følelse av at noe må skje, noe må endres for at vi skal kunne bli lykkelig. 

Dette er sterk skaperkraft. Og i dette seminaret snakker jeg direkte fra denne kraften til kvinner som er klar for å høre dette budskapet. Badass Queens som er klar for å utfolde og utforske sin skaperkraft ikke bare for å bedre sin egen fremtid, men også fremtiden til sine kjære og menneskeheten.  

Bli med på en hyggelig, utfordrende og opplysende samtale med meg i fint feminint fellesskap på Zoom Tirsdag den 13.10 kl 19:30.

Meld deg på i min kalender

Hjertelig velkommen!

Hilsen Ingunn 🙂

 


JoyOfCreation: Skap ditt eget Liv!

Online Zoom klasse på over 6 Tirsdager fra kl 19:30-21:30

Virkeligheten skapes på bakgrunn av tanker og følelser, og du er allerede en kraftfull skaper!

De fleste av oss er bare delvis bevisst på hvor sterk skapekraft vi innehar, og ser lovene i Universet mer som en ide som kanskje er sant eller kan hende ikke stemmer. Når vi gjør dette skaper vi vår virkelighet på bakgrunn av snutter av forståelse som vi har fått fra oppdragelse og samfunn, isteden for vår egen innebyggde visdom. Dette gir oss en veldig begrenset forståese av virkelighet og av hva vi er. Vi skaper livene våre på bakgrunn av tanke- og følelsesmønster som ikke gagner oss, men vi kan trene oss til en ny oppfattelse og dermed endre hele vår livssituasjon.

 I dette 6 ukers kurset går jeg trinn for trinn gjennom forståelsen og fundamentet for skapelsesprosessen, vår naturlige evolusjon, og hvordan du kan bruke denne forståelsen til å transformere ditt eget liv.

 Du vil få enkle verktøy som du kan bruke daglig for å skape mer ro, flyt og nye muligheter i din personlige livsopplevelse. Samtidig som du får en grunnleggende forståelse av den prosessen som livet faktisk er og dermed en ro og trygghet som kommer innenfra.

Dette kurset er åpent for alle. Etter 6 uker på dette kurset kan du som er kvinne fortsette med MasterClass:Egenkjærlighet som er klasse som kjører kontinuerlig for de som søker dypere transformasjon.

Dersom du har spørmål om kurset kan du fylle ut skjema nederst på denne siden eller sende en e-post til post@ingunntennbakk.com

Klikk her for oppstartsdatoer, priser og påmelding.

 Hjertelig velkommen!

Hilsen Ingunn

 
Master Class for kvinner: 

Egenkjærlighet – Nøkkelen til det gode liv!

Online Zoom klasse over 6 Torsdager fra 19:30 til 21:30
Kurset forutsetter at du har tatt enten 6 uker Coaching Intensive med meg eller fundamentet JoyOfCreation.

 Denne klassen er for deg som vil løfte din egen foståelse av hvem du er og få kontakt med din indre kraft. 

Det iboende feminine er kjærlighet, og når en kvinne ikke elsker, lider hun.  Det å stadig lete etter kjærlighet, bekreftelse og tifredsstillelse på utsiden er utmattende og gjør at kvinner ofte føler seg stressa, utilpass og alene selv i intime forhold. Grunnen til dette er at den uroen du kjenner på ikke er at du ikke er elsket av andre, men at du ikke fult ut elsker deg selv. 

I dette 6 ukers Master Class programmet guider jeg deg gjenom en rekke tema under paraplyen Egenkjærlighet. Du lærer hvordan du får kontakt og kommunisere med din egen indre guide, din ING, sjel eller høyere selv om du vill. Hvordan du kan øke din vibrasjonelle frekvens å gjøre endringer på årsaksnivå (energi, følelser) slik at du kan skape det livet du ønsker å leve.

Hver uke leser jeg gruppeenrgien i forkant av møtet og finner det temaet som passer gruppen aller best. Det vil si at den læringen du få er fersk fra kilden og tilpasset ditt livsbehov akkurat nå. Dette er selvhjelp fra ditt høyere selv!

Vi møtes online i mitt Zoom klasserom torsdag hver uke fra kl 19:30 til 21:30, så du kan logge på uansett hvor du befinner deg i Norge eller verden. Alt du trengr er en pc, pad eller mobil med intrnett tilgang.

Påmelding eller spørsmål kan rettes til post@ingunntennbakk.com eller mobil 91765211.

Neste oppstart: Torsdag 27. August – 2020 kl 19:30
Pris pr 6 ganger: 3600 kr

Les mer om min personlige reise til egenkjærlighet herhttps://www.ingunntennbakk.com/2019/11/beautiful-people-catch-all-the-breaks/

Her er det noen av mine nåværende studenter sier om kurset: 

“Kurset Master Class i egenkjærlighet har gått over all forventing. Bare det å sitte å høre på Ingunn prate med den kunnskapen hun har er helt fantastisk og hun snakker rett til sjela mi, noe som gjør at jeg føler meg forstått, at ikke det jeg tenker er feil og at jeg faktisk kan lytte til meg selv og min indre veileder og vite at den er helt riktig for meg. Jeg vet nesten ikke annet å si enn tusen takk for at du satte i gang dette kurset Ingunn. Det har snudd alt helt rundt for meg på en meget positiv måte.” – Monica, Skien

“Kurset i egenkjærlighet har vært en fantastisk mulighet for meg til å bli kjent med den indre kraften i meg og de rundt meg innenfor trygge og kjærlige rammer. ” – Nora, Oslo

“Kurset har vært veldig bra. Fordi Ingunn har en holistisk og energetisk tilnærming jobber sjelen eller ditt indre “nesten” uten hjelp av ditt tankearbeid. Skjulte tanke- og trosmønster kommer opp i dagen. Det er også fint å notere all visdom hun kommer med til senere påminning hvis det trengs, og det trengs ikke så stor påminning når man jobber slik som hun gjør. Kan varmt anbefales!” – Veronica, 45 år, Finnmark

Fremdeles noe du lurer på? Send meg gjerne en meldig!

6 + 1 =