Ingunn Tennbakk

Holistisk Sexolog
Hjelper deg å finne verdien i din nytelse

Hei, Jeg er Ingunn og jeg er her for å hjelpe deg og finne et nytt syn på sex og nytelse!

Min Bakgrunn

Jeg har hoveddelen av min utdannelse fra The New Tantra hvor jeg er sertifisert BodyWorker level 8. I tillegg har jeg studert traumeterapi, coaching, forskjellige kognitive teknikker og healing i en årrekke og i en rekke forskjellige retninger.

Jeg er forfatter av boken Awaken Your Big SHE, som i disse dager klargjøres for publisering. Dette er et samprosjekt med Nadja Eriksson som er grunnlegger av The School of Feminine Pleasure hvor jeg er lærer og med-grunnlegger. Jeg hoseter også vår podcast The School of Feminine Pleasure – The podcast.

Det jeg ført og fremst har er en dyp spirituell kontakt og en interresse for mine medmennesker og deres velvære. Jeg har gjennom min egen reise opplevd mange “sår på sjelen” og jeg ser mulighet for heling i et hvert møte. Når du kommer til meg handler det selvsagt først og fremst om deg, men jeg er av den oppfattelse av at jeg også utvikler meg selv i et hvert nytt møte og at sammen kommer vi frem til de svarene du leter etter. Jeg ser ikke på meg selv bare som lærer og terapaut, jeg ser på meg selv som evig student i dette livet og det tror jeg gir en sunn balanse som er nødvendig for at sann heling skal skje.

 

Mine verdier

Vi er her for å hjelpe hverandre

Heling skjer i møte mellom giver og mottaker, og selv om jeg er giver i møte med deg så mottar jeg også informasjon og lære fra mitt virke.

Ærlighet varer lengst

Terapi er en intim og indeviduell ting. Dersom jeg føler at jeg ikke kan hjelpe deg vill jeg alltid si ifra og anbefale noen jeg tror kan passe bedre for deg. Kjemien mellom giver og mottaker må stemme for at heling skal oppstå. Selv om ærlighet noen ganger føles vondt, vill jeg heller at du skal få den hjelpen du trenger enn at du ikke får noen resultater av behandlingen.

Du er sterk, det er det du trenger å vite

Styrke, god helse, nytelse og helhet står i sentrum. Vi har alle dette i oss, vi trenger bare noen ganger litt hjelp til å finne tilbake til fyte og innse at vi er hele og gode i oss selv. Jeg er veileder, men veien går du selv.