Vekk din sanne sensuelle natur

– En helg for kvinner

Vekk din sanne sensuelle natur

– En helg for kvinner

Vår seksuelle livskraft er kilden til liv. Her ifra fødes våre barn, våre prosjekter, våre intime forhold, vår kjærlighet og overskuddet til livet.

Sann feminin sensuell livskraft er vakker, sterk og intelligent. I en kvinnes kropp ligger den hellige gral og det er denne både vi og våre mannlige partnere lenger ette å tappe inn i. Enhver kvinne vet dette innerst inne. Hun vet at i hennes kropp ligger svarene til livet og at hun har en naturlig rytme og styrke som kan styre livet i positiv og kjærlig retning når denne kraften får flyte fritt.

I mitt bokprosjekt «Awaken your Big SHE» kaller vi denne kraften «The womb wisdom», og der er denne kraften vi søker å tappe inn i denne helgen på Hamar.

Vår levemåte og det patriarkalske systemet som vi har vokst opp i bygger på det vi kaller for maskuline verdier. Vårt samfunn er målrettet og verdsetter målbarhet, ambisjoner og måloppnåelse. Denne kulturen fostrer ikke feminin kraft, og er dessverre ofte ødeleggende for vår frie livsutfoldelse. Det sanne feminine søker å elske, omfavne og oppmuntre, det søker ikke konkrete mål men forstå livet som en evig pågående prosess. Når vi tapper inn i den uendelige kilden som vår sensuelle livskraft er, kan vi dele av dette overskuddet i hele vår livsopplevelse.

Gjennom denne helgen vil jeg lede deltakerne trygt gjennom enkle energetiske og fysiske øvelser for å komme i kontakt med dypere feminin kraft og fjerne blokkeringene som har bygget seg opp gjennom livsreisen. Jeg søker å bygge et trygt søsterskap hvor det er rom for utforsking av følelser og deling av opplevelser. Sammen søker vi å forstå sann kvinnelig sensualitet i trygge rammer.

Det er ingen nakenhet i dette kurse og kursleder hoder et rom som er trygt for alle. Du velger selv om vil delta i øvelsene som tilbys og står fritt til å hoppe over enkelte øvelser dersom det føles riktig for deg.

 

Hva kan du forvente?

En herlig helg med masse positivt påfyll!

Denne helgen blir en feiring av sann feminin kraft og du kan forvente at du kommer fra dette kurset med endret syn på deg selv og de kvinnene som omgir deg. Vi bygger sammen et trygt, fint og positivt søsterskap.

Nytt og bedre syn på egen kropp og seksualitet

Kvinners kropp og seksualitet er vakker i alle aldre, fasonger og former. Denne helgen vil du lære å tappe inn i din sanne uskyldige seksuelle natur og finne ny næring til intimitet både med deg selv og din(e) partner(e). Vi ferier kvinnekroppen!

Ny respekt og økt tiltro til andre kvinner.

Når vi møtes og deler med hverandre i et trygt rom lærer vi ofte at vi er mye mer like enn forskjellige. Vi lærer at de som kanskje så ut som pene og vellykkede i våre øyne allikevel sliter med samme tingene som oss i sine liv, og at de vi kanskje anså som kjedelige skjuler et hav av kreativitet, humor og vennlighet. Vi lærer å kjenne andre sitt spekter og på samme måte åpne vårt eget feminine spekter.

Forkunskaper

Det kreves ingen forkunskpaer til dette kurset.

Prktisk informasjon 

Lokasjon: Hjerterom & Healing, Lille Strangata 3, 2317 Hamar

Tid og Datoer: 12.-13. Oktober 10:30 – 17:00

Mer informasjon og påmelding: sunnitrys@gmail.com – +47 414 11 707

Pris: 3.500,-

Andre arrangement du kanskje er interessert i: 

12. Sep. Introduksjonskveld med Ingunn Tennbakk, Hamar

Min bakgrunn som kursholder

Kjære du,
Velkommen til min verden! 
De siste 10 årene har jeg jobbet med selvutvikling, sex og coaching i forkshellige retninger og på froskjellige plan. Min lidenskap er kvinner og kvinners sanne sensuelle natur, mye siden jeg selv er født i en kvinnes kropp og har gjort en lang, kronglete og interessant reise innenfor forståelsen av kropp, sex, phsyke og intimitet. 

Jeg startet min reise innenfor bevisthetutvikling på Agape Instituttet i 2008 og i 2011 bygget jeg på med å lære tantra i europas størte tantraskole, hvor jeg også utdannet meg til Bodyworker og jobbet i skolens team og administrasjon i en 6 årsperiode. På slutten av 2016 var denne reisen over for min del og jeg kjente at det var tid for å fult ut stole på egen kraft. 

I sammarbeid med Zen coach Nadja Eriksen gikk jeg igang med bokprosjketet Awaken your Big SHE som for øyeblikket sleges til det amerikanske bokmarkedet av vår agent. Boken er en instruksjon i hvordan du vekker den klokere delen i deg selv, din sanne seksuelle natur og det vi kaller for “The womb wisdom”, og er en viktig del av min egen oppvåkningsprosess. Jeg har ikke skapt boken, det føles mer som om den har skapt meg.
Gjennom årenes løp har jeg arrangert en rekke workshops både her hjemme og rundt om i Europa, alene og sammen med andre gode lærere. Jeg er trent i å holde et trygt rom for store og små grupper og har et reportoar av øvelser som passer både for de som er helt nye innen for feltet og de som har jobbet med seg selv i årevis. Men først og fremst er det intuisjonen min jeg stoler på. Jeg jobber som det som noen vil kalle mediuim, men som jeg selv kaller vår naturlige tilgang til høyere intelligens, og det er dette jeg også søker å sette deg i kontakt med. Det er min oppfattelse at vi alle har evnen til å kommunisere med vårt høyere selv, men at noen av oss har fintunet instrumentet vår og dermed blitt mestre innenfor dette faget. 

Sensualitet og seksualitet er kilden til livskraft, nytelse og glede. Når vi tapper inn i denne med uskyld, lekenhet og tilstedeværelse åpner livets muligheter seg på nye måter for oss. Jeg lærer villig vekk den veie jeg har fulgt til min egen heling og livskraft og inviterer deg til å følge meg.

Vennlig hilsen
Ingunn Tennbakk

Facebook: https://www.facebook.com/ingunn.tennbakk
Instagram: awaken_your_big_she

Any questions? Please don’t hesitate to contact us.