Ta kontakt!

Har du spørsmål? Skriv en beskjed til meg nedenfor, så svarer jeg så snart som mulig.

Send en melding

Kontakt

1 + 12 =

Eller ring mobil 91765211 mellom kl 10:00 og 17:00 på hverdager.
Jeg holder mine sesjoner hos Humanova i Baldersgate 11, Frogner, Oslo

Ofte stilte spørsmål

Hva innebærer coaching hos deg?

Coaching hos meg er en kombinasjon av samtale og vibrasjonell medisin. Dette er en rolig setting, hvor du får mulighet til å utforske din egen indre verden med meg som veileder.

Hva er "BodyWork?"

BodyWork er et samlebegrep for kroppsterapi som innholder berøring i form av massasje med den hensikt å forløse emosjonelle/fysiske/energetiske blokkeringer. I bodyWork jobbes det også med fysiske øvleser, pust og bevegelse. Hensikten er å forløse blokkeringer og skape flyt i energibanene i kroppen.

Er jeg naken under behandlingen?
Nei, det er ikke nødvendig å være naken for og motta behandlinger hos meg. De fleste behandlingene skjer fullt påkledt og det er kun ved utførelse av enkelte deler av noen behandlinger det er nødvendig å være naken.
Masserer du kjønnsorganer?
Hensikten med Holistisk Sexologi er å hjelpe deg finne kontakten med den dypere seksuelle livsenergien. Massasje av kjønnsorganer skjer derfor bare i de tilfellene hvor mottaker er klar for denne typen dyp og intim berøring uten at de danner fantasibilder eller bindinger til terapauten. Massasje av kjønnsorganer er en avansert og effektiv form for terapi som tilnærmers med forsiktighet og avgjørelsen om denne typen behandlig tas i kontakt med mottaker og eventuelt mottakers livspartner.
 

Tegn deg på vårt nyhetsbrev i dag og får e-boken “Making Love – 6 steps to better sex” Gratis!