BodyWork

Holistisk Sexologisk BodyWork
Kropp, sjel og lyst i balanse!
Kropp, nytelse og livslyst henger nøye sammen. Få hjelp til å åpne for nytelsen!

BodyWork

I Holisitsk Sexologi spiller kontakten med kroppen og urkraften en sentral rolle. Den seksuelle livsenergien eller urkraften er laget for å strømme igjennom kroppen, men i vår stillesittende tilværelse, i måten vi beveger oss og har sex på settes det spenninger i kroppen.

Ved hjelp av trykkpunktmassasje, bioenergetiske øvleser, tantra og healing forløses spenningene som sitter i kroppen slik at den seksuelle livsenergien kan flyte friere. Gjennom denne behandlingen frigjøres blokkeringer i hele kroppen og kontakten med vagus nerven styrkes både for menn og kvinner.
Dette er en trening i å gi slipp og åpne for dypere nytelse i kroppen. Du lærer teknikker for hvordan du selv kan gjøre egenbhandling hjemme slik at du kan holde ved like og øke den åpningen som du får gjennom å jobbe med en Holistisk Sexolog.

Ingunn Tennbakk er spesialist innenfor dette fletet og har flere års erfaring med en til en sesjoner med kvinner og menn. Hun tilbyr også spesialtilpassede sesjoner for par.

Hva sitter du igjen med?

En ny forståelse av nytelse

Gjennom Holistisk Sexologisk BodyWork mottar du intim berøring som ikke krever noe igjen. Dette i seg selv gir en dypt avslappende og helende effekt, og for mange er det første gang de opplever å bli berørt uten press eller forventinger.

Et nytt energetisk inprint

Behandlingen er ikke seksuell i tradisjonell forstand, men gir en energetisk intoduksjon til tantra og kontakt med den dypere seksuelle livsenergien. Dette åpner for ny forståelse av intimitet og dens iboende helende kraft.

(Livs)Lyst

Siden behandlingen tar høyde for å sette deg i bedre kontakt med de fantastiske evnene til vagus nerven og åpne for flyt av nytelse i kroppen gir den også en ny forståelse av lyst og hvor viktig dette er for ditt personlige velvære.

BodyWork By Ingunn Tennbakk

Jeg er først og fremst utdannet Tantrisk Bodyworker fra The New Tantra, hvor jeg lærte en sjamanistisk tilnærming i kombinasjon med klassisk triggerpunkt massasje. I tillegg til dette har jeg utdannelse innenfor traumeforløsning, massasje, healing, vibrasjonell medisin og en rekke kognitive retninger for terapi. Denne kombinasjonen har jeg i dag satt sammen til det som kalles for Holisitsk Sexologisk BodyWork. Jeg bruker hele mitt spekter, min intuisjon og min erfaring i sesjonene. Dette gir unike opplevelser for hver gang du jobber med meg.

Bodywork i kombinasjon med Coaching hjelper deg å integrere de tingene du lærer hos meg og får fortgang i helingsprosessen.

Andre

Ressurser

Gratis E-Bok

  • Tegn deg på vår e-postliste og få e-boken  Making Love Gratis i dag.

Fremdeles noe du lurer på? Send meg gjerne en meldig!

15 + 9 =